Настаняване
Къща за гости "Завоя"
Къща за гости "Завоя" Крушуна

Със сигурност ще обикнете това място. Веднъж, след като сте били там,
ще искате да се връщате постоянно.
Става дума за китно местенце в близост до истинско природно съкровище – Крушунските водопади, които се славят с най-голямата водна каскада в България. В района има още различни екопътеки и много други места за разходки. Къщата разполага с обширен двор, изваден сякаш от
описанията на някой символист. Може да стоите „на тиферич” целия следобед и да се наслаждавате на идилията, а по-дейните могат да спортуват. Има още и просторен хол, от който лъха спокойствие и уют,
кухня, в която можете да намерите всичко необходимо, както и спални за вас, семейството и приятелите. Най-хубавото е, че те са разделени в две постройки –тоест същинската част се състои от голям хол с камина, спалня и санитарен възел на първия етаж и още една стая с две спални на втория етаж. За по големи компании може да предложим още две спални места – в хола до камината. А другата постройка разполага с напълно оборудвана кухня, камина с пещ и трапезария. 

Цена: 180 BGN (за цялата къща) или 20 лева на човек 
При резервация се капарира 30% по банковата ни сметка: Получател:
Камелия Ангелова Джонева Банка: ДСК, Сметка IBAN: BG28STSA93000015854915 

Елате и си подарете пълноценна почивка и веселие. Подарете си удоволствието да имате усмивка, която ще стои на лицата ви постоянно!

Телефон за контакти: 0888 538 593

Официален уеб сайт: http://krushuna.com/zavoq.html

 

Нашите партньори
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ САЙТ
НА СДРУЖЕНИЕ „ДЕВЕТАШКО ПЛАТО”!
За любители на природните творения;
За онези, които търсят различното;
Които бягат от злободневното и масовото;

За жителите, гостите и приятелите на Деветашкото плато и десетте села: Агатово, Брестово, Горско Сливово, Деветаки, Крамолин, Крушуна, Къкрина, Кърпачево, Тепава и Чавдарци – надяваме се тук да намерите по нещо интересно и предизвикателно за всеки вкус.

Надяваме се и да обикнете този район още повече!