Настаняване
Къща "ДИВИТЕ ОРЕХИ", СТАИ ЗА ГОСТИ, ЕДНА ЗВЕЗДА
Къща "ДИВИТЕ ОРЕХИ", СТАИ ЗА ГОСТИ, ЕДНА ЗВЕЗДА Горско Сливово

Къщата се намира  в село Горско Сливово, сред невероятната природа на Деветашкото плато. Селото е разположено на територия, богата на животински и растителни видове. Въздухът е чист и звуците около нас са изпълнени с живот.

Капацитет: 3 стаи  -две двойни и една четворна /подходяща за семейство с деца /. Санитарен възел има на всеки етаж /

Цените са по договаряне в зависимост от сезона и брой нощувки

Предоставяме напълно оборудвана кухня /печка, 2  хладилника, кафе машина, прибори, посуда /външно барбекю на терасата. Кухнята е с чудесен изглед към цветната градина. Можете да си приготвите храна в много добри условия в модерната кухня, както и да ползвате външната камина на терасата.

Допълнителни помещения – двор, цветна градина с люлки и възможност за игри с топка и федербал,неограничена възможност за паркиране пред къщата, басейн с тераса, голяма тераса с външна камина на втория етаж.

Атракции, предлагани в района:  риболов /наблизо са язовир Стамболийски, язовир до село Горско Сливово и до село Крамолин, в Крушуна – езда, стрелба с лък, пещерни посещения – уникалната Деветашка пещера .

Природното очарование е навсякъде. Тишината и безвремието завладяват – за отлична почивка или за чудни преживявания с приятели и близки.

И действително е вярно, че “Пътешествието на откривателя не е търсенето на нови пейзажи, а търсенето на нови очи!“.

Има възможност за колоездене по красиви маршрути, места за пикник и дълги разходки.

До село Горско Сливово се намират много пещери, най-известна е Голямата Гарваница;  уникална е Деветашката пещера – на разстояние 20 км. Дали в слънчев или зимен ден разходката до Крушунските водопади е великолепно изживяване.

Запазете снимките от това пътуване сред най-добрите спомени. Бъдете наши гости !

Контакти: Евгения Георгиева - тел. 0899 /192 775

E mail evgeniya.grande@abv.bg, www.diviteorehi.com

 

 

Нашите партньори
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ САЙТ
НА СДРУЖЕНИЕ „ДЕВЕТАШКО ПЛАТО”!
За любители на природните творения;
За онези, които търсят различното;
Които бягат от злободневното и масовото;

За жителите, гостите и приятелите на Деветашкото плато и десетте села: Агатово, Брестово, Горско Сливово, Деветаки, Крамолин, Крушуна, Къкрина, Кърпачево, Тепава и Чавдарци – надяваме се тук да намерите по нещо интересно и предизвикателно за всеки вкус.

Надяваме се и да обикнете този район още повече!