Настаняване
Къща "ЕМАНА", СТАИ ЗА ГОСТИ, ЕДНА ЗВЕЗДА
Къща "ЕМАНА", СТАИ ЗА ГОСТИ, ЕДНА ЗВЕЗДА Кърпачево

За къщата се тръгва в посока с. Горско Сливово и веднага след центъра на селото се завива на дясно. На 100м на улица Черно море №8 се намира къща Емана.

Къщата предлага на вниманието на своите гости 4 стаи: две двойни и две тройни стаи - общ капацитет 10 души. Разполага с два вътрешни санитарни възела, външна тоалетна и външна слънчева баня. 

Цена за цялата къща: 180 лв. - цена за 1 денонощие; 150 лв. - цена за повече от 2 нощувки   Цена за стая: 18 лв. цена на легло за 1 денонощие; 15 лв. - цена на легло за повече от 2 нощувки

На разположение на гостите има: оборудвана кухня, механа с камина, външно барбекю с камина, телевизор, интернет. Домакините не предлагат закуска.                         

Голям двор, летен басейн, кладенец, хамак, място за паркиране на коли и покрит паркинг за мотори. Волейболна мрежа, федербал.

Контакти: 0878 865398; 0878 695525; 0878 590526;, emanakarpachevo@abv.bg , www.krushunskivodopadi.com

Нашите партньори
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ САЙТ
НА СДРУЖЕНИЕ „ДЕВЕТАШКО ПЛАТО”!
За любители на природните творения;
За онези, които търсят различното;
Които бягат от злободневното и масовото;

За жителите, гостите и приятелите на Деветашкото плато и десетте села: Агатово, Брестово, Горско Сливово, Деветаки, Крамолин, Крушуна, Къкрина, Кърпачево, Тепава и Чавдарци – надяваме се тук да намерите по нещо интересно и предизвикателно за всеки вкус.

Надяваме се и да обикнете този район още повече!