Настаняване
Къща за гости "Пчелина"
Къща за гости "Пчелина" Кърпачево

Къщата се намира в село Кърпачево, на 4 км от местността "Маарата" и съвсем близо до пещерата "Гарваница". Тази къща няма как да оправдае очакванията ви, защото предлага повече, отколкото можете да си представите!
Голям двор на две нива, удобен за спорт или почивка, с автентична българска обстановка под навеса – с дъбова маса и камина, която далеч не е декоративна. А ако е студено, може да се насладите на чаша греяно вино пред камината вътре в къщата. И това не е всичко, тя разполага още с 7 + 2 места за спане: 2 спални и една тройна стая, плюс още две легла в трапезарията на първия етаж; оборудвана кухня, камина, санитарен възел с топла вода и външно барбекю. На 50 метра от нея започва
пешеходен маршрут (3 километра) до Крушуна и водопадите. Само на няколко колометра от селото се намира и пещерата „Гарваница”.

Съберете смелост и сили и тръгвайте надолу, защото гледката си заслужава!

И накрая, за най-любопитните фенове на селското стопанство – предлагаме демонстрация и участие в процедура за истинско вадене на мед ! 

Телефон за контакти: 0888 538 593

Цена: 150 BGN (за цялата къща) 
При резервация се капарира 30% по банковата ни сметка: Получател:
Камелия Ангелова Джонева Банка: ДСК, Сметка IBAN: BG28STSA93000015854915 

Официален уеб сайт: http://krushuna.com

Нашите партньори
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИЯ САЙТ
НА СДРУЖЕНИЕ „ДЕВЕТАШКО ПЛАТО”!
За любители на природните творения;
За онези, които търсят различното;
Които бягат от злободневното и масовото;

За жителите, гостите и приятелите на Деветашкото плато и десетте села: Агатово, Брестово, Горско Сливово, Деветаки, Крамолин, Крушуна, Къкрина, Кърпачево, Тепава и Чавдарци – надяваме се тук да намерите по нещо интересно и предизвикателно за всеки вкус.

Надяваме се и да обикнете този район още повече!